Berat tak naik

Hi, saya nak tanya. Ada tak dlm kalangan ibu2 kat sini. Berat tak naik2 dekat 3 bulan. Tp berat baby normal. Sekrang dah 32 weeks

2 Các câu trả lời

mcm sy berat naik 2kg dlm masa 3 minggu pon dah kena bebel. Skrg 35 weeks xbyk dah berat bdn naik sbb bkn jenis mkn byk. Berat baby je naik. As long as berat baby naik consider ok tu sis.

brp kg bb awak..sy berat turun

1y trước

sy Mase booking 50kg..pastu naik 52kg..pastu turun plak 51kg.arini baru scan bb utk 32week..1.8kg