Puasa nak pitam

Hi saya nak tanya ada ke yg pregnant puasa tp dah pukul 4 tiba2 jadi gelap mata nak pitam & telinga pun berdesingg, tak apa ke kalau gagah kan puasa? 🥲

5 Các câu trả lời

kalau da rasa gini better buka sis. sbb da memudaratkan diri. saya pon gini lembik gak tp tgk bby aktif kemain saya habiskn jugak perjuangan puasa saya. alhmdulillah setakat nie masa buat bsp je saya tggl.

kite gagah, x semestinya baby kat dlm pun gagah. dh bagi signal tu ibunya x larat. puasa boleh ganti nanti, inshaAllah dh puasa separuh hari tu pun dpt pahala

Baru je jd beberapa ari lps.. pkl 4 jugak.. tetibe rasa nk pitam peluh2.. terus berbuka takot gula rendah sgt risiko pd baby.. nanti blh ganti..

Sama la . Kadang pukul 4 ke 5 ke mula start nak pitam . Tapi saya ade gastrik + gerd + anemia . So saya terpaksa puasa separuh hari je .

tu dah bahaya sis..die dah bg tanda.berbukalah kalu dah memudaratkan badan.. insyaAllah blh ganti kan