clearblue digital

saya nak mommies semua. saya ada check upt biasa/guardian dan clear blue digital. alhamdulillah positif. tp lepas 3hari tulisan tu hilang. mmg clearblue tu akan hilang eh tulisan tu? emm harap ja mahal. kononnya beli nak simpan buat kenangan. ka saya punya saja yg hilang?

6 Các câu trả lời

memang akan hilang. nk yg boleh simpan tu upt biasa naik double line. tp tulah sy tak simpan pun, buang terus sbb fikir dah ada bahagian yg dicelup urine 😅

3y trước

fahammm. tq sis❤️

memang macam tu sis, Clearblue digital akan hilang dalam masa 24jam. so better tangkap gambar lepas dah test guna Clearblue tu

3y trước

ok fhm. tq siss❤️

dekat kotak atau kertas dia pun ada tulis cuma untuk 24 jam sahaja 😅 .

Air kencing kan najis. Tak rasa kotor/jijik ke? Syaitan suka najis2 ni.

Benda tu takyah simpan. Snap gambar je.

mmg cmtu