Pads untuk ketika selepas bersalin

Saya nak minta pendapat pads apa paling sesuai untuk dipakai awal2 bersalin nanti? Pakai jenis pants mcm jenama teena atau sally tu ok ke? Kalau pants ni sesuai ke kalau bersalin czer juga? Senang ke nak cuci terutama semasa di hospital nanti?

1 Trả lời

ats org, tp my opinion pants membantu utk sy yg emergency czer...lps tolak ke wad after surgery, misi terus sarungkan saja. tapi kena make sure ambil saiz yg betul (1-2 size bigger from saiz asal) sbb lps bsalin perut xkn turun automatic. btw utk pants sy tak cuci, just balut elok2 then buang sbb susah klu nk cuci. maternity pad sy mula pkai masa dkt rumah, brand intimate and madame.