Drive jauh

Hi nak tanya selamat kan kalau nak drive sendiri jalan jauh ? Sekarang kandungan 15weeks , mohon pandang an 🙏🏻 #thanks #risau

4 Các câu trả lời

tu semua bergantung kpd keadaan awak, kalau awak rasa ok drive tak ada mual/pening boleh drive tkde masalah. cuma standby cushion utk support pinggang sbb jalan jauh duduk dlm kereta akan sakit pinggang. drive safe mummy☺️

Selamat sis. InsyaAllah. Sy drive ulang alik Kuantan - Melaka @ Kuantan - KL. Driving tu tak affect pada anak dlm kandungan pun. Lebih kpd mak rasa penat / stress.

Kalau kerap sgt sampai badan awak stress lebih baik elakkan. Saya dah ada pengalaman gugur sbb pjj dgn husband dan kerap travel.

Tanya balik diri sis, ok tak drive jauh . Satu kena pertinbangkan yg kita akan sakit pinggang sebab drive jauh.