Visit rumah mil

Saya just nak meluah yang saya penat sangat sangat nak kena visit every week rumah mentua. Kalau nak pergi kena pergi sama sama dgn husband. Mil banyak kali suruh jangan pergi asing asing. My husband kerja siang. I pulak malam malam ada online class. So timing berbeza. Kejap lagi husband suruh visit rumah mil dgn dia. Padahal semalam baru mil datang rumah kitorang. Hari ni ni kena pergi lagi. I penat dah 37 weeks pregnant next week kena serah diri. Semalam takleh tido sakit sakit badan sampai sekarang tak lena tido. I penat sangat kawen dengan family yg mcm ni. Dengan husband yg tak memahami.. dah cakap tak nak pergi pun kena pergi jugak alasan sebab takut ayah terasa. Padahal ayah dia walaupun saya visit tak keluar pun bilik duk mengaji dalam bilik. Minggu ni saja total 4x jumpa mil. Penat nya Ya Allah. Banyak kali dah gaduh psl benda yg sama. Ada ke orang yang mcm saya ni every kena visit rumah mentua? Jangan kecam pls. Saya nak meluah je.

1 Trả lời

u buat2 tido je everytime nk pg tu. die kejut pon jgn bangun. kalau husband bising ckp je penat. tetdo.

12mo trước

betul. buat2 tido je time tu. tnjuk tk larat. payah la kalau nk ikut je