Perut rasa berat dan sakit

Saya nak masuk 28 weeks, normal ke kalau lama berjalan atau berdiri perut bahagian bawah sakit .. rasa macam cramp2 senak macam tu?.. ada yang sama macam saya tak?

2 Các câu trả lời

normal. tpi, jngn biasakn brjln atau brdiri trllu lmaa..klau tme jln rsa krem2 tu try dduk dluu smpai redah sikit. ..n try jln prlahan jngn pksa bnyk brgerak. ..

2y trước

Oh baik puan ☺️

normal. sy pun akn rasa gini bila berdiri/berjalan lama2. tp kejap2 je. Insha’Allah takda apa.