Hantar anak speech delay ke taska

Hi, saya nak hantar tahun depan anak saya 4 tahun ke taska. Tp masalah anak saya dia masih speech delay, pampers kalau berak atau kencing pun masih tk ckp lagi. Apa pendapat you alls ye? Boleh share tak? #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Các câu trả lời

saya kerja taska . ramai je kat taska speech delay . 3 thun pling ramai . tp biasanya parents akn bawak anak jumpa pakar lah . dan tiap bln dorang akn tanya ticer anak mcmne . tp elok jgk anta taska , ramai kawan jd anak akn cuba utk bercakap . sllu gitu . dtg tak pndai ckp , sebulan dua alhamdulillah bole ckp sikit sikit . cuma kita knee banyak bercakap dgn dia .

Depends taska. Stgh nak budak da pandai wean off. Kalau Anak puan Cuma speech delay, Tapi pampers wean off, and pandai buat bahasa isyarat atau buat bunyi shishi ke, Mungkin pihak taska Terima.. stgh xnak. Apa2 pun tnya dulu pihak sana.

Awak kena bincang dengan pihak taska

kene bincang dgn pihak taska

Boleh pg speech therapy