Ultrasound scan baby

Saya nak buat details scan, now 20 weeks.. memula rasa nak buat details scan je sbb rasa nk jimat n mcm x perlu je buat 5d/6d scan.. tapi tetiba teringin lah pulak nak buat 5d/6d scan.. masa anak 1st sy buat 4d scan x berapa nampak muka anak, mungkin jgk sbb baby dh agak besar time tu.. ada sesiapa pernah buat 5d or 6d scan? Boleh share puas hati ke x buat 5d / 6d scan? Ke rasa mcm buang duit je sbb x nmpk jelas muka baby.#SeriusTanya #ingintahu

17 Các câu trả lời

Must do! Sgt berpuas hati 5D/6D. Everyday rasa happy and motivated and blessed tgk muka baby. 5D/6D is wayyy better than 4D. Buat lah. Tak mahal sgt pun dear. So worthy!

kalau kat sonobee untuk detail scan sahaja dgn details scan+5D harga lebih kurang jd Sy ambik sekali 5D..seronok dpt tgok muke bby😁

kalau nak buat 5D tu mmg better buat bila baby dah besar baru nampak betul2 facial features dia

Sy buat detail scan masa 20w, rm200. Sy buat 5d scan dkt sono masa 33w, rm68 je.

klu ade budjet lebih y not.. Lg pun pngalaman nie bharga tw..

sy buat details scan dapat free gambar muka 5d anak🤭

buat detail scan lebih baik