Nak tanya cara dapatkan baby kembar saya nak

Saya nak baby kembar

6 Các câu trả lời

boleh try tengok ig diana nasir (kakak kepada actress anzalna nasir). family dia mmg xde kembar. tp rezeki dia dpt anak kmbr perempuan. dia pernah share mcm mna dia dpt anak kembar dia

ada dua tips paling tepat 1) Ada genetic kembar 2) IVF tips2 lain tu sekadar nK cuba okey je, dapat or tak atas izin-NYA

cer try buat ivf..mana tw berhasil..skrng blh apply tuk guna kwsp kan bg rawatan ivf...mg dpmudahkan segalanya. aamiin

Firstly dpt kn nsihat Dr.. makesure both hsband n wife shat.. ade bce kt artikel, kne consume ubt subur..

Kena ada genetik kembar

tny doktor