Try to conceive

Saya nak baby, boleh tak bagi tips apa yang perlu saya buat? Sya dah kawin 3 tahun Tapi, tak ada rezeki utk dapat baby. Apa yang perlu sya buat? #mommybuntu #1stimemom

1 Trả lời

1. jumpa doctor cek hormon (full blood test) swasta Rm300 & sperm suami Rm100 (result sehari je) 2. Track masa sbur gna opk ( beli dr shopee) bila subur bersama dlm 4@5 hari..skli shari pun tkpa.. 😄 3. Guna Bbt@ body basal temperature (tgk keadaan diri sihat atau x?) 4. Be happy.. jgn fkrkn sgt mahu anak bila bsama husband ✨ just enjoy 🎈

3y trước

Terima kasih atas nasihat 😍😊🥰😘