Miscarriage

Saya miscarriage masa 6 weeks. Ingatkan tak rasa sedih sangat sebab awal lagi. Tapi dah 5 hari masih rasa heartbroken. Sedih sangat rasa 😢😢 bila terkenang laju je air mata keluar...

13 Các câu trả lời

Allah sedihnyaaa, semoga Allah gantikan kesedihan sis dengan nikmat dn rezeki yg lain aameen 🌻✨

sy pun sma jg sis keguguran 8 week 3 hri,,kemarin baru sy klur wad,,betul tu sis sedih jg hti nie,,

moga ada rezeki utk pregnant lagi. sabar ya sis. anak syurga tu😊