Mengandung lagi lepas keguguran

Saya miscarriage akhir bulan mei.. Sebab kandungan x jadi.. N semalam test... Double line.. Kira bru 1 bulan lebih selepas miscarriage... Ade risiko besar x? Blh share tips supaya rahim kuat..

2 Các câu trả lời

Usually doctor advised to wait till 3 months sblm cuba semula. Sbb keadaan rahim yg belum sembuh sepenuhnya, risiko berulang sgt tinggi. Just monitor yourself, mkn folic, avoid kerja berat.

Kandungan x jadi tu byk x darah keluar? Kna cuci x sis?

2y trước

Sy pun kandungan x jadi cuma nya masa kluar darah x sakit. Darah byk tu kluar skli je lps tu sikit2 dh. Doktor check rahim dh nipis. Sis pn check rahim nipis dh ke lps tu? Brpa lama brenti darah sis?