Macam ni sangkut ke?

Saya minum air gula hari ni.. Bacaan pertama sebelum minum air gula- 8.07 Tak tahu bacaan selepas lah..

2 Các câu trả lời

uish tingginya klu tu bacaan sblm minum . mmg sangkut tu.

2mo trước

memang sangkut sis😂 8.07 tu bukan result .. tapi jam ambik darah.. tadi scan 28 weeks terus ambik result.. sangkut kat 8.47 macm tu kalau tak silap... adeh.. nasib lah badan baru first time preg terus sangkut