Minum air gula

Hi . Esok masuk 24w . Dan kena minum air gula lagi untuk kali kedua esok 😂 harap² tak sangkut lah . Yang kali pertama Sebelum: 4.9 Selepas : 7.1 Doktor kata "borderline" haritu . Belum sangkut . Harap² esok tak sangkut lah . Ada tips tak mommy² suba bacaan gula kita cantik?

3 Các câu trả lời

sy 28w nnti bru repeat minum air gula...sy pn borderline jgk...mnx2 yg kdua nie pn xsngkut la...sbb ank2 1st n 2nd mmg trsngkut...msa first time minum

Hai . Thank you yg sudi jawab . Syukur tak sangkut gdm hehe . Sebelum - 4.6 , selepas - 5.6 😂

Hai. Aamiin. Moga dupermudah urusan