Pening dan kepala rasa berat

Saya minggu ke 14. Kepala setiap hari rasa berat dan pusing2. Bila cek dengan doktor tekanan darah normal. Ada tak mommies sama mcm dgn saya dan cara untuk legakan rasa kepala dari bdenyut2.

7 Các câu trả lời

saya pun 14 minggu, memang rasa macam yg sis kena. Rasa pening berpusing dunia ni. Macam nak pitam. Bila check kk BP dan HB saya sgt low sampai pen merah. Sblm nya takde pulak mcmni, masuk 14w mcm ni pula 😥

Saya pun 14 weeks ni. Tengah alami fasa pening dan sakit kepala. Kadang-kadang nak bangun pun rasa gelap je dunia ni. Kalau boleh nak baring je sepanjang masa.

sy sejak masuk 2nd trimester ni lagi menjadi pulak alahan nya. pening kepala dgn mual + muntah ikut dan je bila dia nak mai. moga kita terus sihat dan kuat mommies 💪

saya pun dah 14w sakit kpla hri2. rse nak tdur je tapi kite ni bkerja. hadap jla penat sakit ni .

Sya pun 14 minggu.. Sama kepala hari2 pening hari2 menanti habis fasa morning sickness ni

sama..hari sakit kepala..bp ok je tp kepala sakit.doktor bagi paracetamol

sy 12 weeks, sakit kepala tu kdg2 ja, pening pun kdg2 ja.