Termakan telur separuh masak

Saya mengidam makan roti telur goyang. Dh makan, bru tahu preggy mom takleh makan telur separuh masak 😭 setakat ni rasa okay lagi. Anyone boleh share experience tak pasal ni ?? Risauuuuu#ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

boleh je bukan hari2. sekali je tkpe. saya teringin sgt sgt makan sushi salmon tu. saya telan 1. pstu tk makan dh la sampai bersalin 🤭 ok je. positive ok

Stakat mkan skali xde ape pun… saya pun prnah je termakan salmon halfcook. Tp 2 slice je la…

mkn jelh sis. bukan hari2 pon. setakat mkn sekali sekala xde mslh pon