Ingin tahu pendapat mommy?

Saya mengandungka anak kedua usia kandungan baru 11 week...saya ada keputihan berwarna kehijauan dan agak pekat kadang2 bahagian kemaluan berasa gatal sangat sampai rasa tak selesa tapi masa mengandungankan anak pertama mmg ada keputihan tapi tak seteruk macam ini...adakah itu normal atau sebaliknya?ada orang kata ia disebabkan kencing yang kotor..jadi apa pandangan mommy tentang ini?

1 Trả lời

keputihan warna hijau, merah coklat, bau and gatal x normal. boleh pg check klinik. x semestinya kencing kotor boleh jadi yeast infection or gbs.