Sya Mengandung Tapi Masih Mengeluarkan Darah Haid

Saya mengandung tapi masih mengeluarkan darah haid

4 Các câu trả lời

saya still period walupun dah kndungn 4 bln.. ni dh nk msuk 5 bln bru ansur2 dh xde drah. tp sy dah biasa mcm 2 dr ank first lg. dktor ckap kndungn semua ok.. mybe ikut mak saya setiap kali ngndung akn period tp mak sy smpai lahirkn ank. ank2 alhmdulilah semua sihat2 ja..

saya hamil 6 Weeks tapi masih mengeluarkan darah, dan rasa sakit di bahagian bawah perut

sy pun sehinga sekrang 4bulan..tapi darah dah x byk.. alhamdulillah..baby aktif

sebaiknya sis refer doc...sis dh bpe weeks?