Minuman berkafein

Saya mengandung nk masuk 2 bulan.. Ada sekali saya minum mocha.. dan tetiba terbaca tak bagus untuk tumbesaran janin.. Tak pa ka? Tapi dah lama tk minum.. baru sekali sejak mngandung.. Tapi saya kerap jgk minum air jus oren mcm peel fresh dan twister.. Bolehkah? Boleh dikatakan tiap-tiap hari dan sarapan slalu makan nasi lemak

1 Trả lời

Kalau boleh elakkan kerap minum minuman yang ada kafein. Takut kacau hb je nanti. And lagi satu kalau nak minum orange juice, minum yang pure dari buah tapi tanpa gula. Kalau peel fresh and twister tu banyak gula. Takut sangkut gdm je nanti.