buka buku pink

saya mengandung luar nikah . boleh ke saya buka buku kat kk ?

24 Các câu trả lời

Sy pon mengandung anak luar nikah...bf xnk bertanggungjawab...awalnya sy rasa down sgt...tp alhamdulillah berkat kata2 semangat dri family,sy kuat...sy nekad nk besarkan anak nie sbb sy taw anak nie x berdosa...sy yg berdosa...skrg sy nk masuk 16weeks dh dn sy bukak buku kt klinik swasta Jew sbb sy bkn warganegara Malaysia...semoga bakal2 ibu kt sini semua diberi kesihatan, dipermudahkan urusan brsalin nnti dan semoga ibu dan bakal baby sntiasa sihat... walaupun kita single parent,kita kena kuat demi anak...🥰

mmg sepatutnya kne buat. kalau x nk bersalinn kt hospital mcm mana? mmg kene buat awak. xnk kerajaan p swasta. jdi bole tau anak awak sihat tak awak sihat x ad komplikasi ppe x. kancing gigi kne amek, air gula kne minum. sbb kalau ad gdm xbole lbih due. mcm2 app nnti ada. xpe buat je call kk dlu. xyah maluu kne marah bia jelaa. yg pnting xbuang anak. stay strong awak mogaa bby n awak selamat smpi bersalin

boleh , sy pun senasib . kt buku tu akn tulis single parent . tp alhamdulillah nurse kt tmpt sy baik2 layan sama rata je siap pesan byk kali jgn gugurkan . skrg sy 12w tp asyik batuk berkahak sampai semput , doakan sy dgn baby sehat smpai melahirkan ye , anak ni tak berdosa 😊

Boleh. Bagus buat. Semoga dipermudahkan urusan mengandung bersalin dan menjaga anak nanti. Prepare yourself with knowledge how to handle baby , baby regression, baby safe sleep , SIDS smua tu. . Byk kan mmbaca penjagaan bayi semasa mngandung ni. Sbb jaga baby bkn mudah. Mencabar sgt for first time mom.

boleh yunk..semoga dipermudahkan semua urusan .insyaallah yg buruk dtg dri kita ..yg baik dtg dri Nya .niat awk untuk lahir kn anak ..dah cukup besar dh pengorbanan..apa2 pun..kuat kn hati demi anak..buang semua kata2 yg boleh buat awk rse serabut..ingat Allah..insyaallah..semua nya dalam lindungan Dia .amin..☺️☺️

boleh wak. kita senasib. tapi alhamdulillah lah klinik tempat saya takde pilih kasih. layan sama rata dengan semua. awak kene berani je. semoga dipermudahkan urusan awak. doakan saya sekali supaya selamat bersalin bulan 1 ni ye 🤗❤️

boleh sis.. sya pn sma mcam sis bru je bkak bku tpi preggy dh 23weeks 😅 alhamdulillah smua nurse² n doktor baik².. smoga sis n baby baik² saja.. doakn sya jga ye sis smoga sya n baby baik² saja..

Take care ya Sis ..moga dipermudahkan, dlu masa sy bukak buku pun ada juga single parent tenga check up..nurse tu siap tnya lg Nnt boyfriend akan bawa kawin kah atau mcm mna..nurse tu ok je

Boleh yunk takde masalah.. terima kasih sbb sudi nk jaga baby tu.. semoga dipermudahkan segala urusan ye ☺️❤️

boleh. awak call kk bagitahu awak nk buat buku. nnti dia akan minta dokumen salinan yg kene bawa sekali biasanya.