Pening kepala

Saya mengandung anak sulung , sudah 21 minggu . Saya kerap pening kepala seperti nak pitam. Tekanan darah saya 112. Ada tips nak hilangkan pening ? Selain makan panadol

2 Các câu trả lời

buat rendaman terapi ais sis .. sy dlu cmni la, mmg rse sakit sgt kepala smpai rasa nk hentak2 kt dinding .. buat terapi ni, sediakan 1baldi yg muat2 utk msuk kaki je .. letakkan ais + air sikit yg byk yg boleh tenggelamkan kaki tu .. mmg agak sejuk, tp lepas tu mmg lega sgt2 rasa dia .. buat 2 3kli seminggu, tgk ada perubahan tak .. buat selama yg boleh, recommended atas 10minit

1mo trước

Nanti saya try tips ni , memang sekarang tengah ikhtiar semua cara 😵‍💫

Sy pon sama sis, klu berdirinlama mmg rasa nk pitam huhu. Cek BP, HB semua ok. Ntahlaaa klu xthn sgt sy mmg telan panadol sj