vitamin bagus untuk bayi

saya mengandung anak kedua,dan berhasrat untuk bekalkan vitamin pada kandungan,apekah vitamin yang baik untuk bayi di dalam kandungan? saya ingin mencuba shaklee set ibu hamil adekah ia bagus?

2 Các câu trả lời

Entah la sis. Sy mcm kurang pcya dgn shaklee ni. Si penjual mcm terover claim produk. Saya lebih suka blackmores. Hb pun ok sepanjang mgandung. Anak lahir pun takda kuning.

Sy makan ubat yg kk bekalkan je.. pastu mkn makanan berkhasiat n buah2. Sbb new obimin yg kk bekal tu da mcm multivite.