Folid asid

Saya mengandung 8 mggu, folid asid ni elok ke? Sebab slalu makan brand apetton tu..

Folid asid
11 Các câu trả lời

saya sblm prgnant mkn folid acid jnis ni, bla dh pregnant mkn yg kk sarankan... la consume iberat sbb dlm tu dh lgkp folid acid, vitamin, iron dgn b complex....

Mmg bagus sis, wajib mkan acid folic, slalu 3 bulan pertama akn mkn acid folic , sehari sekali. Acid folic bole elak kecacatan janin

boleh x ad maslah sy pun lpas habis apetton tu ,beli yg ni.acid folic ni sama je yg bezakn dia jenama dan berapa mg satu tablet tu.

sy makan yg ni sekarang, sblm ni makan appeton naik berat badan doktor marah suruh tukar folic acid lain

saya pon makan yg ni jugak dr before preggy consume sampai sekarang..yang kk bg X sentuh pon lagi

Elok. Mostly orang ambik ni, murah & bagus

sy pon mkn yg ni..beli at frmasi

boleh.saya pun makan brand ni

Mkn yg nurse suggest

Bagus jgk brand ni