Saya Mengandung 7 Minggu.. Krgni perut saya bnyk angin. Selalu jer perut kembung. Mcm mana nak elakkan perut kembung masuk angin.

19 Các câu trả lời

Saya mkn..mmg berngin je ase time prgg nie..pas mkn terus diam perut nie..hihihi..mkn kne kerp dlm kuantiti sederhana..

Sama la... Nk tdo pn kdg tk selesa... Nk kentut malu dpn suami🙈 kdg2 curi ke bilik store utk kentut... Hahhahah...

sya dlu pun sma gitu jgak..tpi sya hadap jer smua tuu...nk bt mcm mne kn so kite kna tabah utk mngharungi smua tu..

Sama sya pun mcm skrg 7weeks perut mcm tk seronok mcm bnyk angin..mcm sembelit pun ada..tk selesa sgt lah..

sy banyak sapu minyak angin dulu n sendawa. suh suami picit2 bahu bg kite relax hihihi

Sama la sy pn 7weeks. Sy pn byk angin tp perut xkembung. Cuma kerap lepas angin

kene kerap kan mkn sis...mkn tu dlm kuantiti yg sedikit..tapi kerap

Jaga pemakann sama kot.. Mkn on time jgm bia prot kosong

Sama la kita..kwn2 kata tu mmg perubahan hormon