Demam semasa kandungan 7 minggu

Saya mengandung 7 minggu dan skrg dah hari ketiga saya demam panas. Smlm dah pegi klinik swasta bila dr cek suhu 36.7. Saya hairan sbb kalau kat rumah bukan main panas lagi badan saya pakej gigil2 sakit badan selsema batuk dan doktor cuma bekalkan pcm tanpa cek apa2 kat kandungan saya. Skrg saya risau tentang kandungan saya apakah boleh jejaskan apa2 sbb nmpk mcm lambat lagi nak baik demam nie. Perlu pegi klinik balik ke mcm sbb saya risau nanti sampai klinik tiba2 suhu ok😓

1 Trả lời

bila kite pregnant, suhu bdn kite akn meningkat, sbb tu rasa bdn pns. tapi sbnrnye bile check suhu kite normal je. cuma kite je rasa bdn kite panas. tu normal je.