menangis kuat dan lama selama satu hari. ada effect apa apa ke untuk kandungan 5 minggu ☹️ saya risau

saya mengandung 5 minggu. baru baru ni ada menangis agak lama dan menangis dengan kuat. soalan saya, ada tak mommies kat sini pernah jadi macam saya dan kandungan okay je dan tak ada masalah apa apa? tapi skrg dah okay dah tak sedih 😀

1 Trả lời