Uri dibawah...

Saya mengandung 3 bulan lebih... Sekarang uri d bawah... Selalu mengalami pendarahan

8 Các câu trả lời

Total bed rest kalau boleh, jgn banyak gerak, puasa bersama, minta org bantu buat kerja2 lain kalau ada, jgn angkat berat2. Kalau xda org bantu, terpaksa masak, buat slow2, jgn paksa diri. Tu je yg bleh buat.

Semoga dipermudahkan segala urusan..saya,uri kat bwh.type 2.Alhamdulillah ok tiada pendarahan.jga diri dn kandungan baik² puan.pendarahan kerap better refer pakar.bhy pada ibu dan anak.

dok pakar akan pantau awak mcm kes sy dibawah bhgian tepi...tp kndngan msh br insyaallah potensi tu uri naik tu ada

Perbanyakkan bed rest k sis.. Jgn angkat benda berat kena kurang buat kerja dan turun tangga slow2

Kena bnyk rehat. X blh angkat yg berat. Bersama suami pun x boleh.

Samalah kita sis 😢😢😢

Uri dibwh tu bwh sgt kee

Semoga cepat baik ya sis