15minggu rasa sakit

Saya mengandung 15minggu tapi di celah kangkang rasa pedih2 ada tak momy tau kenapa sakit menucuk nucuk#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

how frequent sakit tu datang? kalau sekejap2, tak silap saya sbb rahim nak membesar. kalau sakit dia datang lama, better check dgn doctor ok 👍

Sis search pasal hormon relaxing. hormon tu buatkn sendi2 di tulang pelvic jd lembut utk persediaan ruang utk baby membesar.

Ada masalah keputihan tak?

12mo trước

Takda momy