Pedih ulu hati / heartburn

Saya mengalami pedih kat bhg tekak sampai perut, sampai x boleh tidur malam tadi. Ada siapa2 mommy pernah mengalami pedih ulu hati dan ape ikhtiar yg perlu sy lakukan? #1stimemom #6monthPreggy

2 Các câu trả lời

mcm sy dlu sy consult dgn doc dlu..doc suggestkn gaviscon..better puan berjmpe dgn doc bgtw ttg ini..nti doc akn bg ubt sesuai dgn apa puan alami..mg d pmudahkan segalanya .aamiin

saya ambik gaviscon..dlm 1/2 jam cmtu terus hilang heartbun..membantu sgt..saya dah tanya doc..gaviscon blh ambik during pregnant