Pregnant tapi tak nampak baby bump

Saya mempunyai ketinggian 160cm, berat badan sekarang 97kg, first pregnancy dan sekarang pregnant 19weeks. Saya tengok kawan saya pregnant 19weeks perut dah nampak, saya yak nampak perut even dah nak masuk 5bulan, normal ke ya? Dan saya juga confuse dengan baby kicking, pernah rasa macam angin bergerak dalam perut tak sure tu baby movement atau apa. Patutnya masuk 5 bulan dah boleh rasa baby kicking kan?

22 Các câu trả lời

sy dh masuk 7 bulan baru nampak dh xboleh selindung dh😂😂.. kalau x nurse asyik ckp kecik perut awak.. sy tingi 157cm berat 70kg

sama sy sis. berat 80 xnampak mane. kdg komfius baby kick tu rase mcm mane. sb sy rase mcm angin gerak2 ke dlm perut.

tinggi saya 161 cm dan berat 69 kg nk msuk 6 bulan pregnant pn x nmpk perut.. tp saya rsa normal sbb berat lebih

4y trước

Kan, yg perut dah nampak ketara pun semua yg badan slim-slim tu huhu

Sya tk tinggi..berat baru naik dari 59 ke 60.6kg..baby bump pun baru nmpak skrg..dh msk 8 bln..

4y trước

Waaa lain orang lain ya bentuk badannya 😊

Sy peknen 12 week org kata da mcm peknen 5 bulan. Haha. Sbb perot sy boncet kot,

normal lah tu , sebab awak pun berat lebih . sebab tu tak rasa sangat baby kicking

4y trước

Aah tu lah, overweight, thank you.

Normal la kak.. sebb badan besarkn... mmg xnmpk.. nnty dah 8 bulan nmpk la tu..

4y trước

Itulah, huhu, doakan saya

Berat overweight kan. Normal xnampak perut. Kicking pun rasa sikit2 je

4y trước

Aah overwieght, thank you.

19 week awal lg..sy msuk 6 bln bru org prsan pregnant🤣🤣

sy 10w tapi perut tak rasa keras pun n perut kepis jeee..