Adakah saya Megandung

Saya megandung ka terlalu samar garis Tu... haihhh nervoes nya 😭

Adakah saya Megandung
12 Các câu trả lời

Hi dear. Pengalaman saya punya upt masa awal pregnant macam awak. Saya check hari yang sepatutnya period, dia nampak sebiji macam awak punya. Kena tenung betul betul baru nampak 😅 saya banyak standby upt beli kat shopee, saya check selang sehari. Makin lama makin terang line tu alhamdulillah. Cukup seminggu saya guna clearblue, keluar pregnant 2-3. So saya rasa awak pun positive tu tapi awal lagi.

2y trước

Amin semoga betul

Saya punya terang sikit je dari awak, so malas nk tggu smpai terang, terus beli clear blue, trus naik prgnant 2-3 tu. Saya pun nervoues sbb baru cukup 2 bulan gugur hari tu, ni lekat balik😅

2y trước

Alhamdullilah awak rezeki, Awak macam mana , kira dah berapa weeks tu, nnti try lagi ya.

nampak gaya mcm postive.. cuba pakai upt clear blue yg biasa tu..bukan yg digital.. kalau positive bru pakai yg digital untuk tengok brapa week..

2y trước

Baik nanti saya cuba

Dua hari sebelum tarikh yg sepatutnya period, mcm ni lah sy test. kabur2.. nnt makin lama makin pekat

Saya pon macam sis, 3 kali test sendiri baru puas hati. Alhamdulillah, 11 minggu dah kandungan saya.

try guna dip and tell lgi tepat mcm ni

2y trước

Baik saya pergi beli sebab saya beli dlm lazada takut tak elok la test nh

kalo mcm nie positif tak

2y trước

Tahniah

try beli upt nii ...mmg tpat...

2y trước

BAik saya beli

Try guna dip n tell..

2y trước

Ok baik saya try beli

sama mcm saya la

2y trước

Tu la jadi nervoes