Apakah ini hamil atau tidak bunda

Saya mau nanya bunda apakah ini hamil atau tidak,soal nya tdi kata dokter itu hanya sel telur yg mengembang tapi saya liat di fto USG nya kok kayak ada bayi yah mohon di jawab bunda🥺🙏

Apakah ini hamil atau tidak bunda
9 Các câu trả lời

nal baca result USG ni bukan boleh macam tengok gambar sis. perlukan latihan. percaya apa doktor tu cakap. kalau tak pun, pergi cari doktor lain untuk 2nd opinion, bukan cuba2 interpret sendiri atau minta orang awam bacakan. cari 2nd atau 3rd opinion ya

11mo trước

yelah sis terimakasih sudah bagi pendapat

Sis pergi klinik pakar sakit puan atau klinik biasa? Biasanya dr lebih tahu untuk tengok ultrasound ni. Macam saya pernah je scan nampak macam ada kantung. Tapi sebenarnya tu cyst.

11mo trước

oh iye lah sis🥲terimakasih ya sis sdh jwb

cuba dapatkan alternatif dr klinik lain. masa tu nanti awak tanya betul2 doctor. should be if 3bulan awak dh boleh dgr heartbeat baby klip2. ikot gambar scan awak kantung pon xnmpk

11mo trước

iyelh sis nantj lh saye cobe periksa d tmpat lain terimakasih ya sis sdh jwb

Kalau betul hamil dan ada kantung.. mesti UPT naik positif.

Tak nampak kantung baby. Rasanya sis tak pregnant

doktor sahaja tahu jwpan dia. semoga ada rezeki utk sis.

11mo trước

hmmm😞🥲

Tak nmpak pun kantung … upt positive ke tak?

try pergi klinik lain

berapa minggu?

11mo trước

sudah 3bulan tdK haid