13weeks Share Baby Bump Ibu² , Mummy² , Ummi² Semua Boleh Tak

Saya Macam Rasa 13weeks Perut Saya Tak Nampak Macam Ada Baby...

6 Các câu trả lời

Saya 5bulan baru ada bump sikit . Masa sebulan-4bulan tkda perut org semua tktahu saya pregnant dear . Asalkan checkup bulan2 nurse kata okay tu dah ckup , badan lain2 . Jangan risau ya , first mommy mmg tk nampak sangat bump sbb firsttime rahim mengembangg . Dont worry🥰

3y trước

yup betul tu, sya pun first baby, even da nk msuk 19w ni bby bump timbul comey2 je mcm buncit. Tgk org len 19w da beso perut dia😅 Mungkin 2nd pregmancy or jenis perut. Alhamdulillah cek bby doc ckp bby mmbesar dgn spatutnya by weeks. So sya nothing to worry bby bump besar or kecik ke.

Sy 2bln dh npk bby bump..mgkin sb rgka bsr kot,2 y cpt npk.. Tp now bru msk 8bln..mber2 ckp prut kcik je

hehehe 13weeks masih kecil lagi syg..in shaa Allah 18weeks dah nak mula nampak dah😊

13 minggu awal lagi utk ada bump. Saya muncul bump waktu 15/16 minggu

3y trước

terima kasih...cume mcm sedikit risau pulak...bby x besar...😌

still early sis,sya ni pun yg dah 18week bru nmpak sikit🤗🤗

hi sama lah mcm saya