comfirm pregnant ka? ttc 9 tahun

saya lewat period 6 hari test naik terang mcm ni... tp masih rasa xpercaya lagi.. pergi scan petang ni.. harap ada laa...

comfirm pregnant ka? ttc 9 tahun
4 Các câu trả lời

saya dh ke klinik, depa sruh mai 2 mggu lg.. sbb takut scan xnmpak.. so sy bt kptsan nk bg comfirm, sy test clearblue ni.. Alhamdulillah comfirm pregnant...

2y trước

Alhamdulillah tahniah sis jaga baik2 ye , semoga segala urusan dipermudahkan insyaAllah aminnn , doakan saya jugak saya pon baru pregnant selepas 8bulan gugur , doakan kandungan kali ini sihat sehingga lahir didunia insyaAllah aminnnn❤️

tu tanda positif nak lagi bagus 99% guna clear blue pregnancy test better

Hi, awak dah scan ke?

2y trước

oky sis...

tahniah awak