Lendir coklat

Saya lewat period 5 hari lepas tu cek tgk ada lendir warna coklat. Mmg nak period atau mcm mana ye

6 Các câu trả lời

dah pnh try chck upt? jika positive means puan pregnant .tp jika tak. better puan pergi jumpa doc pakar wanita dkt klnik swasta tuk buat chckup jika ada alami apa2 yg abnormal..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sis try buat upt dlu..Kalo positive bermakna sis pregnant..Kalo negative Tu darah period..mgkn hormone Bulan ni lmbt period...semoga dipermudahkan segala urusan ye...🥰

anak sulong sy dlu cmtu la, g klnik cek kata nye baby tu nk menempel. mkn ubat kuat Rahim, jaga mkn, jgn stress alhmdulillah kini dia da berumur 11 tahun.

klu nak sye teka, sye akn jwb period.. sbb spnjg sye preggy dlu memg xde ape2 pendarahan/spotting..

try cek upt. saya mcm sis juga. cek² positif. Alhamdulillah. 🥰 .

3mo trước

saya cek dlm 3 hari ada spotting coklat tu. sbb ingtkn awalnya period tu yg tk check. then lama² mcm pelik sbb sikit sgt tk mcm period. tu yg cek terus. tngk² double line pekat. blh je if nk try cek terus.

tah lah.