TTC setahun

Smlm ada darah yg kluar, tpi darah yg tak melekat pada pad, saya hanya lap pada kemaluan sahaja. Klau ikotkan saya lewat period sehari. Darah wrna coklat dan ada lendir. Bila buat upt dpt -ve. Adakah tu darah period atau apa ye? Sbb saya mmg jenis period tetap sebelum ni and hari pertama mmg selalu heavy flow. Yg skrg, 3 hari sblom kluar darah coklat tu, saya ada cramp dan lenguh2 perut dan pinggang. Skrg pon masih rasa lenguh2 pinggang belakang. Period saya bermsalah atau tu tnda2 pregnant ye ataupun penyakit lain? #pleasehelp#firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

mgkin tanda nk period sis

2y trước

mcm mana skrg sis? sis mengandung tak .. sbb saya alami bnda sama