adakah ini normal,pendarahan sewaktu minggu ke 5 hamil?

saya kencing dan ada keluar darah.

adakah ini normal,pendarahan sewaktu minggu  ke 5 hamil?
13 Các câu trả lời

mf ye.. sblm ni at pernah gugur ank 1.. bentuk MCM ni Yang kluar,bila nurse dtg tgk dia ckp janin dah kuar .. time Tu dah admit kat wad,doc ckp risiko gugur tggi SB janin X mbesar wlpn dah 4bln time preg .. mase nk pi kncing nurse da ikut skli msk toilet.. duk skjap me Prut sakit memulas ingt nk kncing tp ketulan MCM kt pic Tu kluar dgn drh² skli.. mmg MCM nk beranak jga lh time skit Tu.. baik saudari p hos jmpa doc.. tkut Ada ape² nti..

pergi kecemasan hosp terus. sebab anything boleh jadi. saya ritu jadi spotting. kena admit terus, punca pintu rahim xsihat mujur baby ok. jangan malas2 pergi hospital, jangan rasa baby ok je.. sesaat miss kalau jadi pape, menyesal xsudah 🥺

sis mc mane dh chek ke.. pengalaman sy ade kluar tnda mcni jugak sy cepat2 pg klinik. dan kemudian dokter pon scan semua tengok baby baik2 aje..skrg kandungan dh 20 weeks 😊

lbh baik trus ke hosp..sy pun keluar drh yg byk 3 hr lps trus ke hosp.. Alhamdulillah bila doc scan janin msh ada heartbeat dan doc bg ubt utk kuatkan rahim

Hrp dh ke emergency at least. Ini mmg emergency. Kami d sini bukan dktr. Sy ada pengalaman mcm ni. Tp better sis jumpa dktor. Jgn fikir byk.

mcm sy 5week jugak tapi alhamdulillah sampai skrng dah 5month . semoga dipermudahkan urusan saya

x normal. nurse selalu pesan x kira sikit or byk pendarahan. segera ke Hospital

asal ada darah.. p lah klinik.. takan nak kasi.lama pula

xnormal, cpt2 p klinik atau hospital...blh jd tnda awal keguguran

Tk normal sila pegi hosp