Bersama waktu awal kehamilan

Saya kandung baru masuk 6 minggu. Tapi saya ada bersama dengan suami seminggu sekali. Kalau tiada spotting.. masih dibenarkan?

4 Các câu trả lời

boleh je sis... mcm saya stop sekejap sbb Ade history keguguran... tpi atas pilihan sendiri jgk.. yg penting suami faham Dan kalau nk bersama berpada2 😊

Mostly yang saya jumpa doc, doc tak bagi lagi untuk bersama suami, kecuali bila baby dah kuat dalam rahim. Awal2 ni baby belum kuat lagi..

4mo trước

yes mcm suami sy kami tak bersama lagi suami ckp risau sbb baru lagi

Boleh sis, jgn kasar2 je doktor pesan

boleh sis. hari2 pun takde masalah