Scan kandungan di awal kehamilan

Saya ingin bertanya soalan pada minggu ke berapa kah usia kandungan paling awal boleh di scan untuk melihat degupan jantung? #ingintahu

21 Các câu trả lời

Lepas saya check dapat tau double line, saya terus pergi check doktor swasta scan sekali masa 6 minggu. Lepastu doktor suruh datang lagi 2minggu untuk confirmkan pregnant dan berapa minggu. Terus saya buat buku pink sebab dah 12minggu

4y trước

Ini exactly mcm situasi saya. Dr srh dtg lg after 2 mggu. Hrp semuanya baik2 shj. Mggu dpn check.

Depends mama. Ada org 6 weeks dah tgk. Saya 8 weeks Alhamdulillah dah tgk heartbeat. Moga2 mommy secepty dpt tgk heartbeat baby Jg diri selalu❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

8 minggu boleh melihat degupan jantung, 6-7 week biasanya ada yg baru nampak kantung saja dan ada juga yg sudah nampak janin dan heart beat

Ikut tuan badan puan. Ada yg 6weeks. Ada 7 weeks. Mcm sy 8 weeks. Stay positive dan kuatkan doa puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

First scan dipanggil dating scan. sy scan 12w. teruja hepi n syuko bile nmpk heartbeat tq Allah

bergantung kot.sy 6w bru nmpk janin blm ad heartbeat. repeat scan 8w bru ad heartbeat

saya 7 minggu dah nampak heartbeat, 9minggu dah boleh dengar heartbeat

biasa 8w ke atas dah boleh dgr heartbeat bby tu sis 😊

saya 11week scan dh ade heartbeat 🥰

Sy 6mggu scan dh ad degupan jntung..