Alahan yang teruk dan berat turun bahaya atau tidak

Hi saya ingin bertanya saya mengandung 8 minggu tapi masih belum buat buku . nak tanya mana mana ada pengalaman alahan yang teruk sampai tak boleh makan buat macam mana . alahan teruk makan biskut dengan air pun kadang dia muntah balik . berat saya pun semakin turun bahaya atau normal ? terima kasih #first baby

2 Các câu trả lời

kwn sy pregnant muntah teruk..sampai lembik2 badan..air pn kurang dlm badan..kena tahan wad..masuk air...

4y trước

Ya ka , terima kasih atas infonya 😊