Awal kehamilan

Saya ingin bertanya, period saya minggu depan , period bulan lepas pada 2hb - 4hb feb. Saya cek UPT last week, positif, tapi adakah kiraan beul saya pregnant? Dan rasa semasa awal kehamilan ni, macam sengugut ke? Sikit2 terasa sakit. Macam kejang di area rahim.

1 Trả lời

Hi mommy. Sebaiknya try pegi kkia utk kepastian♥️ Dan berkenaan sakit mcm senggut, benih nak melekat dkt dinding rahim InshaAllah. Stay positive mommy. Dan kuatkan doa ye. Moga dikurniakan rezeki zuriat tahun ni. Aaamiin #TAPSupermoms #TAPactiveusers