berta ya pendapat ibu2 anak muntah2

saya ingin bertanya jika si baby muntah2 kenapa ye? anak baru 9 bulan#pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

kerap ke? dan berlaku scr tiba tiba ke? bawa pergi check lah awak.

9mo trước

aik? kenapa? macam ni tau, kalau ada kelainan pada anak scr tiba tiba lagi2 kalau tak pernah terjadi puan bawa je ke hospital dulu untuk further checking secepat yang mungkin. banyak punca dan sebab, kita takboleh diagnosed sendiri.