Bolehka saya memohon penceraian dsaat khamilan bgini..24mggu??

Saya ingin bercerai.saya ingin hidup sendirian tanpa suami.. Saya tidak mahu menyusahkan suami saya lagi.. Saya mahu berdikari. #thirdbaby #attitudeofmyhsbandneverchanges #itsalwaysmakemehurt

1 Trả lời

Rujuk jabatan agama sis..... Sini klu nk dptkn pandangan ibu2 lain sama ada betul ke keputusan sis nk bercerai tu bolehlah.. Itu pun sbnarnya kami x layak nk jawab. Sebenarnya nk mohon cerai mmg boleh. Tp prosedurnya, syarat fasakhnya, tempoh iddahnya biarlah pihak bertauliah yg jawab.