ikut kan dh 9 week tapi tadi scan baru 6 week

hi , saya ikutkan dh 9w tapi harini scan kantung baru 6w and kantung kosong normal ke ?

ikut kan dh 9 week tapi tadi scan baru 6 week
9 Các câu trả lời

sy patutnya dah 12w tp scan minggu lepas baru 6w5d. scan ikut atas nampak kantung je, doc scan ikut bawah alhamdulillah dah nampak baby pakej dgn heartbeat skali. period sebelum ni regular cuma last period bulan 2, then xdtg2 dah.. doc ckp maybe conceive lambat. jgn risau sis, InsyaAllah ada tu, repeat lg 2 weeks tau. jgn lupa mkn folic acid ❤️

Normal. Sebab kita tak tahu waktu subur & waktu persenyawaan kita bila. Kadang lewat seminggu dua dari tarikh last period kita tu

sye pun sama , ikut kan 8w tapi bila scan bru 6w doc suh scan balik , lepas 2 minggu , kantung n denyutan jantung sume da ade

sama laa.. patut 7week tp kantung 5week.. doktor kata kalau period xteratur normal jek.. think positif jek sis😊

1y trước

nak tanya sis dah nmpk janin tak. atau baru nmpk kantung. aah normal hee

sama la klu ikut sni 10mnggu 3hari tp scan td baru 8minggu...dah nmpk baby n jantung🤗

Sama dengan sy. Ikutkan 7 week. Tapi bila scan, 4 week. Nampak kantung je 🥹

Sama dgn saya. Bru check tadi 5 minggu 6 hri tpi sepatutnya 8minggu 1 hri.

period irregular ke???

last period bila sis ?

1y trước

mungkin persenyawaan lambat terjadi , semoga ada rezki utk sis ye , think positif and makan je folic acid tau 😘