Siapa tahu

saya ibu czer baby 8bulan.. bulan lepas saya mula period balik.. bulan nii lewat 3hari cuba test semalam ni result upt.. tp pagi ni bangun je period... sebelum ni pernah juga pregnant 2x result macam ni..tp sy test dua² sebelum period 2hari..tp dua2 tuu masuk 11/12week keguguran.. saya musykil kenapa result upt semalam macam ni tp hrini sy period.. #helpme #ingintahu

1 Trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini .better puan consult dgn doc n chck jika ada sbb2 lain punca trjd mslh sedemikian