normal ke belum datang haid

saya haritu gugur usia kandungan 6weeks normal ke dah tiga minggu lepas keguguran masih belum datang haid ? tak bahaya ke ? sbb saya ada bca klu gugur msa awal kandungan slalu nya akn dtg haid lebih cepat risau pula .. darah kering seminggu . kakak2 yg ad pengalamn bole tlong share ? trima kasih yaa ❤️

8 Các câu trả lời

Saya 26/4 hari tu saya gugur di week hampir 12 saya pantang sebulan jugak, 31/5 saya period, ngam hbis pantang saya period. Sekali period. 29/6 sepatutnya saya second period tapi tak sangka saya lekat, Allahu, tapi cukup 7w saya gugur lagi, doc agak marah jugak, sbb sya tak cukup 3 bulan gugur, lekat dan akhirnya gugur lagi. Doc cakap rahim tak cukup kuat untuk prgnant msa ni. So sekarang baru seminggu pantang, doc cakap kena rancang btul2 and kena rehatkan rahim bagi cukup kuat, dia saran kan saya 6 bulan.😢

frst sy kguguran bln3 thn lalu trus complete sja tuh laju dtg bln . bln dpn dia period suda . second kguguran lg bln lalu 14/6-23 complete . smpai skg blm period . ghisauu

2y trước

sy baru cek upt td double line pula 🥺🥺 mcm tda bsedia sbb patut sy mau ksh rht2 dlu rahim 3bln . rupanya period track nii nda buli d prcaya 100/100 . sy bsma dgn suami pun msa tdak subur . lajunya allah bg pengganti 🤲🏻skg rsa takut sma gmbira juga

normal. sy buat D&C 20/7/2021, sy period 4/9/2021. so dlm sebulan lebih mcmtu akan period no worries ya. just buat masa ni kasi rahim rehat dulu dlm 3-6 bulan ya.

Sy gugur kandungan 11w 22/6/22 seminggu ja da kering, bulan ni 18/7 period dtg. Nurse pn ckp cpt juga period dtg subur kata nurse😀

Rasanya normal je. Sy dtg haid lps ggur dlm sebulan lebih. Hormon nk elok balik pun ambil masa juga.

sya pernah gugur ... period akn dtg selepas sebulan miscarriage sis. itu klu sya.. sya 2x gugur.

Ambik masa sikit sis hormon nak stabil balik

normal kalau sebulan lebih