Batuk ketika hamil

Saya harini baru 18weeks tapi saya dah batuk 1weeks harini keluar darah dah ikut mulut macam muntah darah dah tapi tak berani nak makan ubat batuk.. ibu2 ada petua tak untuk hilangkan batuk ni .. #firstbaby

2 Các câu trả lời

Better ke klinik atau hospital ye mommy. Beritahu doktor yg mommy sedang pregnant, dan doktor akan bagi ubat yang sesuai. Semoga cepat sembuh daripada batuk. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

better sis pergi hospital untk dpt pemeriksaan lnjt... bhaya kalau dbiarkn tkt nnti mlarat