TABIAT TAK BOLEH DIELAK HEHE

saya hamil kali ni suka minuman yg sejuk2 lagi2 klu ais,suka makanan yang manis2. berat badan memang naik,tp minum air gula semua ok...2hari lagi kene minum air gula lagi sbb berat badan naik?....skrg sibuk cari pegaga,jambu batu untuk cantikkan darah semula. ade tak yg hamil tekak mcm sy suka makan/minum manis2...

27 Các câu trả lời

Sye... Mse ank 1st xde pon suke mknn manis. Asik nk masam n pedas. Kli ni nk manis je memanjang

saya la tu. sejak preggy saya suka minum air sejuk dengan teh o ais je.

Saya 🙋🏻‍♀️ Manis, ais susah betul nak tinggal

Sy pun camtu sblm ni....tp kali ni lekat gdm..huhuhu

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️...😅😅

Sy sepanjang pregnant suka air ais manis

5y trước

Sama laa.. Kadang g klua makan milo ais.. Hahahaha kalau kt umah pulak air coway sejuk.. 😀Pasto ni nk mkn cadbury hazelnut sdpnyee🤣

Sama la,,tapi semua ok