saiz kecik . mommy risauuu

Saya hamil 5minggu . Haritu saya g scan tetapi sz kantung kecik sgt . Hanya 0.67cm . Adakah ini normal utk kandungan 5minggu ? Saya rsau kalau2 ini xnormal . Dan adakah sz utk kandungan 5minggu setiap ibu berbeza2?

saiz kecik . mommy risauuu
18 Các câu trả lời

normallll ... saya pun overthinking mcm sis sbb kantung ada janin lak tak nampak but alhamdulillah 8 minggu nampak dh janin , sy doakan kandungan kita semua selamat hingga lahir amin

5y trước

Aamiin

Normal sis..sya pun mcm tu juga haritu.mcm xprcya,tp doc ckp,second scan nnti 6.1.2020 myb ada nmpak lg jelas..apa2 pun.. congrats ya sis..

5y trước

Almost welcome😊

Awal lagi tu...masa kandungan saya 6 weeks pun macam ni jugak..tapi alhamdulillah sekarang dah 14 weeks..jngan berhenti berdoa ye ..

Baru lagi tu..jauh lagi perjalanan nak smpai 40 weeks inshaaAllah, dont worry k memang mula2 memang size kecik macam tu.

Doktor xde komen pape ke? Sbb selalunya dia akn bgtau saiz kantung sama x dgn kiraan last period tu. Kt gmbr scan pn selalu ada tulis.

5y trước

Ohh. Klu cmtu doa byk2 sis. Insha Allah xde pape. Myb mmg ovulate lmbt. Nnt after few weeks, try scan lg.

salam sis..bole sy tahu selepas itu sis gi scan lagi kantung membesar tak..sebab kes sy mcm sis..ikutkan hamil 5 minggu tp size 0.95cm

2y trước

Hi sis ,sori lmbt baru bukak apps ni dh lama xbukak , ye sis membesar alhamdulillah anak pun dkt 2thn dahh . sis jgn risau sbb 5w mmg agak kecik sbb baru sgt2 lg .

sy masa 5 weeks nmpk dot je.. 8 weeks dah nmpk janin + dgr heartbeart.. dr ckp okay je.. npe dah 28weeks dah.. xsabar tggu due 😍

5y trước

😍😍😍 . Alhamdulillah . Lega sy dgr mcmni .

Ni saya masa 5 weeks. Nanti next 3 weeks scan doktor akan measure perbezaan. Baru tahu exact weeks.

Awal lagi tu puan.. 12w ke atas baru boleh ukur saiz kandungan normal atau tidak 🙂

Apa dr ckp? Dr yg bgtau size baby kecik ke? Dr ada consult apa2 tak? Better tanya dr